Lastbilsmekaniker till Toveks Lastbilar i Mariestad

Lastbilsmekaniker till Toveks Lastbilar i Mariestad

Tjänstebeskrivning

Toveks Lastbilar expanderar och söker ytterligare lastbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam i Mariestad. I tjänsten ingår bla felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Då kundservice och kundbemötande förekommer i din arbetsroll ställer vi höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Kvalifikationer

Du har en fordonsteknisk utbildning (tunga fordon) och gärna ett antal års erfarenhet som lastbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Krav

Utbildning inom tunga fordon eller motsvarande yrkesmässig erfarenhet.
Körkort B.
Meriterande: Körkort C.
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toveks Lastbilar i Mariestad har välutbildade mekaniker som kan utföra de flesta reparationer och tillsyner på tunga fordon. Vi är ackrediterade för att "släcka 2:or" samt att utföra färdskrivarkontroller. Vi har även certifierad personal för att arbeta med komfortkylanläggningar. Vi har även stor erfarenhet av skadereparationer och överflyttning av påbyggnationer. I anläggningen har vi en mycket modern tvättanläggning för tunga fordon som är öppet dygnet runt.