Tjänstebeskrivning

Premier söker nu däckmontör till Mariestad.

Du kommer att arbeta med fokus på skifte och balansering av däck, tjänsten innehåller även förvaring och hantering av däck i vårt däckhotell, rengörning m.m. Övrigt arbete i verkstaden kan förekomma.

Kvalifikationer

Du trivs med varierande arbetsuppgifter och du kan arbeta i ett högt tempo. Du är en lagspelare och hjälpsam mot dina kollegor. Då arbetet är väldigt fysiskt och det förekommer många tunga lyft söker vi dig som är i god fysik och inte rädd för att ta i. För rätt person finns det möjlighet till förlängning hos kund efter däcksäsongens slut.

Arbetet är förlagt på dagtid med start snarast.

Krav

B-körkort
Mer info
Kontaktperson Jennifer Andersson
Telefon 0766697470
Område Mariestad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (227 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.