Montör med elkunskap

Montör med elkunskap

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Mariestad taktar upp och behöver fler ambitiösa konsulter från Premier!Att arbeta inom denna typ av produktion ställer höga krav på att du är noggrann och praktiskt lagd. Du kommer att montera efter ritning, avsyna och säkerställa kvalité inför leverans. Ditt arbete kommer främst vara inriktat på att dra el i fordon.Arbetet utförs på dagtid med tidigare hemgång på fredagar.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el. Har du tidigare erfarenhet som fordonselektriker eller liknande är det mycket meriterande. Du har ett tekniskt intresse, verktygsvana och är allmänhändig. Arbetet är stundtals fysiskt krävande.Truckkort är inget krav men önskvärt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du är en lagspelare som gärna lånar en hjälpande hand till dina kollegor. Du är mån om att utföra ett mer än väl utfört arbete och tänker på kvalité. Du kommunicerar på svenska i både tal och skrift.Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta Jennifer Andersson på mail, jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 19 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.