Paroc AB i Hällekis söker personal för sommaren 2018

Paroc AB i Hällekis söker personal för sommaren 2018

Tjänstebeskrivning

Nu söker vi sommarmedarbetare till Parocs fabriker i Hällekis. Vi erbjuder en mängd av olika produktionsrelaterade jobb.

Som sommarmedarbetare hos Paroc kommer du att vara en del av den dagliga driften inom din avdelning, förädling av råmaterial på teknisk isolering (TI) samt linjearbete på byggisolering (BI). Vanligt förekommande arbetsuppgifter i fabriken är produktion, operatörsunderhåll, återvinnings- och avfallshantering, övervakning av maskiner och truckkörning m.m.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller industriell inriktning
  • Goda datakunskaper
  • Svenska i tal och skrift
  • Säkra lyft
Du som söker har fyllt 18 år och är flexibel med arbetstiderna, du kan arbeta både natt och skiftgång.
Vi ser gärna att du som person har ett stort engagemang och driv, du är effektiv och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Det förekommer tempoväxlingar i arbetet så du behöver också kunna hantera dessa och vara stresstålig.

Det finns goda chanser för en fortsatt anställning efter sommaren.
Ansökan sker via vår hemsida www.premier.se, ansökningar via mail undanbedes.

Alla frågor besvaras av kontaktpersonerna på Premier, Sara och Jennifer.

Krav

B-körkort
Truckkort A+B
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Mariestad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under vår 80-åriga historia har vi byggt upp ett rykte för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet hos småhusbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industribyggare. Vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö.
Vi sysselsätter 1 835 personer vid våra produktionsanläggningar i Finland, Sverige, Litauen och Polen och Ryssland och vid våra säljkontor i 14 europeiska länder. 2016 uppgick Parocs nettoomsättning till 375 miljoner euro