Servicechef, Göteborg / Mariestad

Servicechef, Göteborg / Mariestad

Ta chansen att vara med på en spännande resa som Nordic Waters nya

Servicechef

Göteborg eller Mariestad


Till en global roll, med bas vid vårt huvudkontor i Göteborg alternativt vårt kontor i Mariestad, söker vi nu en Servicechef som kan utveckla vår serviceaffär globalt.

I denna roll kommer du att ansvara för att utveckla Nordic Waters serviceverksamhet i Sverige såväl som i våra övriga dotterbolag och distributörer. För dig med tidigare erfarenhet av affärsutveckling - gärna inom eftermarknad - är detta ett spännande och intressant arbete inom ett snabbt växande område. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats som arbetar i högt tempo och med engagerade och trevliga kollegor.

Ansvarsområdet omfattar bland annat att verka för att Nordic Water har en väl fungerande - global - serviceorganisation, ta fram strategier för att säkerställa att service- och reservdelsverk-samheten växer, men också att bygga ett starkt globalt service-team.

Vi söker dig med relevant erfarenhet av:
  • Ledningsarbete
  • Serviceaffärer
  • Affärsutveckling
  • Försäljning
  • Internationell verksamhet
Självklart behärskar du både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift men även tyska är en merit.

I övrigt läggs stor vikt på dina personliga egenskaper som genomförandeförmåga, engagemang och teamwork.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta Britta Damberg Bäckman på Nordic Water på tel. 0703 38 83 60.

Tjänsten skall tillsättas snarast och vi vill därför ha din ansökan så snabbt som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Hammarby sjöstad, Mariestad, Klippan och Hanhals. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och agenter. Nordic Water omsätter 600 miljoner SEK och har 180 anställda.

Besök vår hemsida www.nordicwater.com

Sökord: Tekniker, ingenjör, mekanik, automationsingenjör, service, serviceingenjör, installatör, maskiningenjör, svetsare
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.