Maskinbyggare/Montör

Maskinbyggare/Montör

På Nordic Water brinner vi för vårt arbete. Vi vet hur viktigt det är.

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Till produktområde Meva och Sobye söker Nordic Water:

Montör / Maskinbyggare
till Mariestad

Om arbetet
Som montör på Nordic Water kommer du att ingå i vårt växande produktionsteam och arbeta självständigt främst med montering av mekaniska och elektriska komponenter till vattenreningsmaskiner, leveranskontroll och testkörning. Förbättringsarbete och problemlösning är en del i vår vardag samt rapportering i vårt affärssystem.

Dina arbetsuppgifter
  • Tillverkning av specialemballage
  • Vårda och underhålla produktionsutrustning
  • Truckkörning
För att lyckas i tjänsten krävs
  • Erfarenhet från industri och goda mekaniska kunskaper
  • Kunskaper i ritningsläsning
  • Du är noggrann och ordningsam
  • Teknikintresse och har en praktisk teknisk erfarenhet
  • Kunskaper i engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande.
Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Magnus Torgin,
Tel: 0501-393310. Ansök via länken snarast, då urval sker löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller, Sobye bandfilter samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare.

Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 180 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.nordicwater.com/sv
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.