Aftermarket Sales Coordinator, Mariestad

Aftermarket Sales Coordinator, MariestadAll time high!
Med nya stora projekt i Asien, Afrika och Mellanöstern och expansion på alla våra kontor i världen har vi nått den högsta orderingången i Nordic Waters historia. Detta innebär många nya spännande projekt och nya tekniska utmaningar.

Därför söker vi nu en

Aftermarket Sales Coordinator till Mariestad
Affärsområde Eftermarknad

Vi erbjuder en tjänst med stora möjligheter att själv kunna påverka arbetssätt och rutiner, det lämnar stort utrymme för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Hos Nordic Water får du möjligheten att arbeta i en öppen och dynamisk arbetsmiljö som arbetar i högt tempo med många trevliga kollegor.

Om tjänsten
Som Aftermarket Sales Coordinator på Nordic Water kommer du att ingå i vårt växande eftermarknadsteam där du planerar, fördelar och deltar i det dagliga arbetet med våra kunder. Detta är ett snabbt växande område där du får stort ansvar och möjligheter att utveckla organisationen på ett långsiktigt hållbart sätt.

Arbetsuppgifter
 • Resursplanering av servicetekniker
 • Planera service, montage och driftsättning hos våra kunder
 • Support och problemlösning tillsammans med kunder och/eller servicetekniker
 • Rapportera och handlägga order/kunder i vårt affärssystem
 • Affärsuppföljning
I rollen ingår även
 • Sammanställning av fakturaunderlag och dokumentation
 • Inköp av vissa komponenter
 • Hantering av utvecklingsprojekt i samverkan med R&D
 • Delta i kontinuerlig utveckling av affärsområdet eftermarknad
Din profil
 • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Bakgrund inom kundmottagning/kundhantering
 • Erfarenhet inom orderhantering
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Stor vikt läggs på personliga egenskaper.

Som person är du kund- och försäljningsinriktad med tydliga ledaregenskaper. Du har ett stort teknikintresse och är strukturerad. Vi ser gärna att du har förmågan att hantera många pågående ärenden samtidigt och är Stresstålig. En förutsättning för att trivas på Nordic Water är att du är en teamplayer.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten som Aftermarket Sales Coordinator, kontakta Sara Persson, 070-420 18 71.

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller, Zickert slamskrapor samt Sobye bandfilter. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar.

Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Hammarby Sjöstad, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 180 anställda. Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv

Sökord: innesäljare, innesälj, kundtjänst, kundmedarbetare, kundservice, telefonförsäljare, telefonförsäljning, säljare, försäljning, administration, teknik
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.