Motor Trend söker skadetekniker i Mariestad

Motor Trend söker skadetekniker i Mariestad

Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor.
Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skadetekniker så har vi jobbet för dig på Motor Trend i Mariestad.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt
Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team work och respekt.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete i en modern och fin anläggning som omfattar skadereparationer på Toyota, Lexus, Hyundai och Subaru.
Du ska ha fordonsteknisk utbildning, vana med reparation av krockskador, kunna följa arbetsinstruktioner och ha god datorvana samt några års yrkeserfarenhet.
B-körkort är ett krav. Du jobbar i en liten grupp där du får vara med i hela kedjan. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Tjänsten är heltid dagtid med 6 månaders provanställning.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor besvaras av regional verkstadschef Erik Stoor på telefon 0501-28 00 24 eller erik.stoor@toyota.nu. Din ansökan skickar du senast 23 november 2018 till jobb@toyota.nu. Märk ansökan med
"Skadetekniker Mariestad".
Mer info
Kontaktperson Erik Stoor
Telefon 0501-28 00 24
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toyota.nu
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2017 omsatte vi 628 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping,
Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.