Motor Trend söker hallvärd till Mariestad

Motor Trend söker hallvärd till Mariestad

Som hallvärd på Motor Trend i Mariestad har du ett helhetsansvar för bilhallen beträffande ordning och reda samt övergripande ansvar för skyltning och prismärkning av nya och begagnade bilar. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat fotografering och löpande införande av begagnade bilar på internet. Du är ett stöd för våra säljare. Du möter kunderna i hallen och hjälper dem vid provkörning.

Vi söker dig som är utåtriktad, noggrann och har god social kompetens. Som hallvärd ska du ha goda kunskaper om hela Toyotas modellprogram och priser. Du ska kunna genomföra en fullständig demonstration av alla Toyotas modeller. Därför behöver du ha förmågan att snabbt ta till dig kunskap för att kunna läsa på och sätta dig in i alla delar som krävs för att hjälpa kunden med rätt information.

Tjänsten är heltid under sommarsäsongen med chans till fortsättning vid behov även under andra delar av året. B-körkort är ett krav. Har du frågor är du välkommen att ringa försäljningschef Robert Emstedt på 0501-28 00 03. Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan till jobb@motortrend.se redan idag, och senast 30 juni 2022. Märk din ansökan "Hallvärd, Mariestad".
Mer info
Kontaktperson Robert Emstedt
Telefon 0501-28 00 03
Område Mariestad
Yrkesroll Fordon, Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motortrend.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.