Är du intresserad av ett sommarjobb på ett företag som tillverkar kända varumärken?

Är du intresserad av ett sommarjobb på ett företag som tillverkar kända varumärken?

Arbetsbeskrivning
Under semesterperioden erbjuder vi semestervikariat på de flesta avdelningar inom vår fabrik. Vi söker maskinoperatörer, truckförare, mekaniker och elektriker samt laboranter.
Ett jobb hos oss innebär bl.a härliga arbetskamrater och omväxlande arbetsuppgifter i en intressant och spännande produktionsmiljö. Vi lägger stor vikt vid säkerhet, gott samarbete och kvalité i det vi gör.

Kvalifikationer
Du har eller är under relevant utbildning för de aktuella arbetsuppgifterna alternativt har annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer relevant.

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakt med nya människor, engagerad, ansvarstagande och säkerhetsmedveten. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att lära samt att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner. Önskevärt om du innehar körkort B. Erfarenhet från processindustri samt truckkort är meriterande.

Övrig information
Metsä Tissue, Katrinefors bruk är en stimulerande produktionsmiljö med tillverkning av välkända och starka varumärken. För mer information: www.metsatissue.com

Perioden gäller i huvudsak hela sommaren med viss möjlighet till förlängning.

Arbetstidsformen är skiftgång eller dagtid. Du får enligt avtal betald OB-ersättning då du arbetar obekväma tider såsom kvällar, nätter och helger vilket innebär att du tjänar extra om du jobbar skift.

Vid frågor kontakta Sofia Svensson tfn: 0501-27 50 15 eller Sven-Gösta Davidsson tfn: 0501-27 52 24.

Ansökan
Ansökan gör du med CV och personligt brev senast den 30 april 2019 genom att använda länken. Glöm ej att ange korrekt mailadress.

Vi kommer att göra intervjuer och urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Metsä Group har en ledande position inom hållbar bioekonomi och använder förnybart trä från hållbart skötta nordiska skogar. Vi fokuserar på virkesanskaffning och skogstjänster, träprodukter, massa, kartong av färsk skogsfiber samt mjuk- och matlagningspapper. 2016 uppgick Metsä Groups omsättning till 4,7 miljarder euro och företaget sysselsätter cirka 9 300 personer. Koncernen är verksam i drygt 30 länder. Metsäliitto Cooperative är moderbolaget för Metsä Group och ägs av cirka 104 000 finska skogsägare.

Med sina högkvalitativa mjukpapper och matlagningspapper gör Metsä Tissue vardagslivet bekvämare för konsumenter, kunder och slutanvändare. Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter till hushåll och industri samt världens ledande leverantör av bak- och matlagningspapper. Våra främsta varumärken är Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA. Metsä Tissue har produktionsanläggningar i fem länder, sysselsätter cirka 2 750 personer och 2016 uppgick omsättningen till 1 miljard euro. Metsä Tissue ingår i Metsä Group.