Vi söker maskinoperatörer till Paroc AB i Hällekis!

Vi söker maskinoperatörer till Paroc AB i Hällekis!

Har du erfarenhet från industrin och önskar möjlighet till ett långsiktigt uppdrag inom industrin? Vi på Lernia Bemanning söker flera maskinoperatörer till produktionsanläggningen hos Paroc AB i Hällekis.

Om tjänsten
Som maskinoperatör arbetar du på en linje där dina arbetsuppgifter kommer bestå av övervakning av maskiner, avsyning av material, inställning av maskiner, processtäd samt delta i produktionen enligt planering. Till arbetsuppgifterna hör även truckkörning, främst med skjutstativ- och motviktstruck. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot avdelningens och företagets uppsatta mål samt deltar aktivt i arbetet med ständiga förbättringar. Arbetstiderna kan bestå av skiftarbete där dag, kväll och natt ingår samt ständig helg.

Om dig
Vi söker dig som tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du ska gärna ha erfarenhet av tidigare industriarbete eller motsvarande utbildning. Vi ser det som meriterande om du har vana av truckkörning, i synnerhet skjutstativ- och motviktstruck.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, ordningsam och engagerad i arbetet. Du har viljan och förmågan att arbeta under eget ansvar och du har ett öga för att se vad som behövs göras. Vi ser också att du är en problemlösare med god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans med andra i arbetsgrupper. Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Formella krav:
  • B-körkort
  • Truckkort A1-A4 & B1-B3
  • Flytande svenska i tal och skrift
Om anställningen
  • Placeringsort: Hällekis
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 2-skift alt. 3-skift
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare lina.melltoft@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se.

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.
2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar. Med över 80 års erfarenhet inom husbyggnads- och industribyggnadsbranschen är Paroc känt för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Målsättningen är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för deras kunder i en hållbart byggd miljö. Paroc AB är en del av Owens Corning.

Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund.