Erfaren förrättningslantmätare, Mariestad

Erfaren förrättningslantmätare, Mariestad

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar utveckling i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Arbetsuppgifter
Hos oss arbetar du i team med andra förrättningslantmätare, förrättningsassistenter och mätningsingenjörer. Du blir vår expert inom det fastighetsrättsliga eller det fastighetsekonomiska området. Våra tekniska system möjliggör arbete även utanför kontoret och vi erbjuder dig ett modernt arbetssätt där du kan kombinera arbetsliv och fritid på ett bra sätt. Vi har en stor variation av ärenden och en gemensam kunskaps- och erfarenhetsbank till stöd i handläggningen. Tillsammans med övriga experter ingår du i nätverk och har tillgång till organisationens samlade kompetens. Vi erbjuder dig en viktig statstjänstemannaroll med interna karriärmöjligheter, bra villkor och attraktiv lönesättning.

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete som förrättningslantmätare. Du har svensk eller validerad examen: - Civil- eller högskoleingenjörsexamen lantmäteri/samhällsbyggnad. - Kandidatexamen lantmäteri inriktning ekonomi/juridik. Du har: - Studerat svensk fastighetsrätt. - God förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. - B-körkort Civilingenjörsexamen inom lantmäteri är meriterande. Några av de personliga egenskaper vi utvärderar och sätter värde på är att du är beslutsam, kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn samt kan arbeta strukturerat genom att sätta upp och hålla tidsramar. Eftersom teamarbete är viktigt hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och i rollen som statstjänsteman är ett gott omdöme viktigt.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lisa Johansson
Telefon 0501-66046
Område Mariestad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!