Projektledare i kundorderprojekt

Projektledare i kundorderprojekt

ValueOne söker en två projektledare som ska arbeta med kundorderprojekt för längre konsultuppdrag till ett företag i Mariestad i Västergötland. Uppdragen ska tillsättas snarast och kan till viss del utföras på distans.

Om rollen
Som projektledare ingår du i företagets projektgrupp och kommer främst ansvara för kundorderprojekt. Du förväntas hantera flera projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning. Det är ett självständigt arbete med många kontaktytor, både mot externa och interna intressenter. Ditt ansvarsområde sträcker sig från order till färdig leverans och överlämning till service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda, planera och ansvara för kundorderprojekt i samarbete med försäljare, konstruktörer, inköpare och produktionsansvariga.
  • Sköta all orderadministration och kontakt gentemot kund.
  • Äga och hantera kundavtalet.
  • Övervaka uppstart och överlämnande av utrustning till kund.
  • Ansvara för ekonomin i projekten, såsom att säkerställa projektbudget.
  • Förebygga och hantera risker i projekten.
  • Deltaga och driva egna interna förbättringsprojekt.
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har en tekniskt utbildning och minst fem års erfarenhet av teknisk och kommersiell projektledning. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande. Det är en fördel om du har kunskaper i tillverkning inom verkstadsindustrin. För att lyckas i rollen bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-systemet Pyramid samt har förståelse för 3D-baserad CAD.

Noggrannhet och en positivgrundinställning samt förmåga att självständigt ta ansvar för, och lösa komplexa uppgifter ser vi som förutsättningar för rollen. Vidare har du god samarbetsförmåga, har lätt för att fatta beslut och driver dina uppgifter till avslut.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (47 dagar kvar)