Katrinefors Kraftvärme söker Driftingenjör

Katrinefors Kraftvärme söker Driftingenjör

Katrinefors Kraftvärme är en miljövänlig energiproducent beläget i centrala Mariestad. Företaget producerar fjärrvärme till Vänerenergi AB som är Mariestads fjärrvärmeleverantör, samt ånga till Metsä Tissue AB's pappersproduktion. Nu söker företaget en driftingenjör för fortsatt utveckling och optimering av verksamheten, kanske är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som driftingenjör ansvarar du för att leda verksamhetens driftgrupp vad gäller planering och optimering. Tillsammans med VD driver du företagets miljöarbete genom bland annat miljörapportering, CO2 och NOx-rapportering, uppföljning av mätinstrument, externa referensmätningar samt övergripande kontroll och uppföljning av miljörapportering/mätning. Utöver detta har du hand om avrop av bränsle och tillsatsvaror, kontroll och uppföljning av bränsleleveranser samt planering av elproduktion mot balansansvarig. Du ersätter också drift- och underhållsledare vid deras eventuella frånvaro.

Vi söker dig som är förändringsbenägen, lyhörd och noggrann med ett stort intresse för miljöfrågor. Du är analytisk, prestigelös och flexibel i ditt sätt att vara. Vidare trivs du med att ta stort ansvar och arbetar metodiskt samt strukturerat.

Vi tror att en ingenjörsutbildning med inriktning energi/miljö i kombination med arbetslivserfarenhet inom området är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Har du eftergymnasial utbildning inom driftteknik med med erfarenhet av arbetsledning och/eller kompetens inom miljöfrågor hänförda till branschen är det också intressant.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se