Franchisetagare sökes till Godisbutikskedja

Franchisetagare sökes till Godisbutikskedja

Kandy'z – Godisbutikskedja

Kandy'z driver större godisbutiker som är utöver det vanliga. Ett besök hos Kandy'z är en sann godisupplevelse med ett sortiment på upp till 1000 olika sorter lösgodis i stora fina butiker. I vissa butiker ingår även glasscafé med skopglass, mjukglass och annat gott.

Som franchisetagare får du Kandy'z väl utprovade affärskoncept som ger dig stora möjligheter att driva en lönsam verksamhet. Du får hjälp med uppstart av din butik, färdiga samarbetsavtal med leverantörer, kassasystem, utbildning, löpande support samt gemensam marknadsföring och produktutveckling. Dessutom får du kontakter med andra franchisetagare inom Kandy'z och många andra synergifördelar som uppstår genom att tillhöra en butikskedja.

Vi söker:
  • Driftiga och företagsamma personer med stabil ekonomi som har ett startkapital för att komma igång med butiken. Erfarenhet av butiksarbete är meriterande men ej ett krav
  • Dig som har ledarförmåga och grundläggande ekonomi samt administrationskunskaper. Du vill arbeta i butik med uppgifter som att ta emot varor, fylla på godislådor, ge service till dina kunder och arbeta med lokal marknadsföring för att öka dina intäkter.
  • En positiv person som gillar ordning och reda och som vara en av en butikskedja.
Om du är intresserad av att arbeta i godisbutik och få nöjda kunder samtidigt som du är din egen chef och bygger ditt eget företag med hjälp av ett färdigt koncept och kompetent support – då kan franchisetagare inom Kandy'z-kedjan vara något för just dig!
Mer info
Kontaktperson Andreas Östergren
Telefon 010-410 62 00
Email Mejla Andreas Östergren
Område Mariestad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.kandyz.se
Sista ansökningsdag 11 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kandy'z har en affärsidé som är testad och beprövad i ett antal egna butiker innan vi 2016 började med franchising. Konceptet har utvecklats och anpassas löpande tillsammans med engagerade medarbetare och som franchisetagare. Från början hette Kandy'z Godisbolaget och grundades 2007 av Dennis Söderhäll och Staffan Högstedt som även driver en ICA-butik och har erfarenhet av affärsverksamhet och butiksdrift. 2012 kom Sonny Hedblom, med erfarenhet från bl.a. affärskommunikation och projektledning, in i företaget som delägare.

Butikskedjan består nu av 14 butiker med egna företagare/franchisetagare i Sverige samt en företagsförsäljning. Målet är att bli Sveriges ledande godisbutikskedja med franchisetagare som både trivs och har god lönsamhet.