Ställningsbyggare till Mariestad

Ställningsbyggare till Mariestad

KAEFER AB söker certifierade ställningsbyggare till vår Filial i Mariestad. Arbetet kommer utföras runt om i Skaraborg. Ställningsbyggnation är en av KAEFER ABs två kärnverksamheter och i dagsläget är vi ca 48 ställningsbyggare på västkusten och i Mariestad.

På KAEFER får du arbeta med kompetenta kollegor som verkar i en utvecklande och spännande miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta växa.

Om tjänsten:
Som ställningsbyggare arbetar du med montage och demontage av byggställningar och väderskydd. Arbetet sker i team med stort fokus på säkerhet. Som person är du noggrann och ansvarsfull, du ansvarar för andras liv när du bygger byggnadsställningar. Du utgår från en ordinarie arbetsplats, men då du behöver förflytta dig geografiskt till våra kunder är det ett krav att du har B-körkort.

Krav på Yrkescertifikat och B-körkort.

Geografisk placering:
Skaraborg

Omfattning:
Heltid

Lön:
Enligt kollektivavtal

Sista ansökningsdatum:
2020-10-31

CV, personligt brev och yrkescertifikat skickas till career.sweden@kaefer.com. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KAEFER startades 1918 i Tyskland och är ett globalt företag med över 100 år av kvalitet och expertis. Vi är i dagsläget ca 30 000 anställda världen över och i Sverige ca 90 medarbetare. Vår kärnverksamhet är Ställningsbyggnation, Teknisk isolering och Byggnadsplåtslageri. Passivt brandskydd liksom asbestsanering förstärker ytterligare vår kärnverksamhet för kommande bygg- och underhållsprojekt.

Vår vision är att eliminera energislöseri genom att hjälpa företag varje dag att göra det bästa av sina resurser och det vill vi göra tillsammans med dig.