MIG/MAG- och TIG-svetsare

MIG/MAG- och TIG-svetsare

Om tjänsten

Ikett Personalpartner AB söker nu erfarna MIG/MAG-svetsare för svetsning i svartplåt, tunt material och TIG-svetsare i rostfritt material.

Du som söker får gärna bo i närområdet, men vi vill gärna att du som bor på annan ort och kan tänka dig arbeta iväg i veckorna ska känna dig manad att söka. Bor du inte lokalt till så erbjuder vi boende och traktamente.
Det krävs att du har erfarenhet av MIG/MAG-svetsning eller TIG-svetsning. Har du erfarenhet av robotsvetsning är det en merit.

Arbetstiderna är rullande 2-skift eller ständig eftermiddag.

Din profil

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)