Redovisningskonsult/Revisorsassistent

Redovisningskonsult/Revisorsassistent

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning med inriktning på redovisning och revision, gärna på högskolenivå. Praktisk erfarenhet av arbete på redovisnings-/revisionsbyrå eller andra liknande arbetsuppgifter är meriterande. För att lyckas hos oss krävs att du har en förmåga att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av männsikor, har en hög social kompetens och är flexibel, utan att kompromissa med din noggrannhet. Som person lägger du ner ett stort engagemang i ditt arbete och gillar att arbeta självständigt och att ta ansvar.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av arbete med revision, bokslut, upprättande av deklarationer m.m. Tjänsten avser i första hand heltidsarbete men annan arbetstid kan diskuteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast.
Mer info
Kontaktperson Gunnar Andersson
Telefon +4650147490
Email Mejla Gunnar Andersson
Område Mariestad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.garev.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en fristående redovisnings- och revisionsbyrå med kontor i Mariestad, Skövde, Töreboda och Hova. Våra uppdragsgivare finns främst i Västra Götalands län. Byrån sysselsätter för närvarande 16 personer. Mer information finns på vår hemsida, www.garev.se