Teamledare kontrolltorn transport

Teamledare kontrolltorn transport

Vill du vara med och driva utveckling inom transportplanering? Vill du vara med och utveckla vår organisation och medarbetare? Då har vi en spännande utmaning för dig.

Vi söker nu en teamledare för vår nya centrala transportplanering – vårt kontrolltorn. Den främsta uppgiften är att säkerställa en väl fungerande transportplanering. Då vi precis har påbörjat vår förändringsresa så kommer du vara med att bygga upp en ny struktur och utveckla våra processer för central transportplanering. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet i teamet som består av fyra medarbetare. Som ledare hos oss förväntas du skapa engagemang och aktivt coacha medarbetare och teamet så att de utvecklas såväl som individer som lag. Ditt dagliga arbete ska präglas av ständiga förbättringar och effektiviseringar.

För att lyckas i rollen krävs att du kan fokusera på rätt saker och hitta lösningar. Du ser möjligheter och drivs av att nå resultat. Då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt så ställer vi krav på god kommunikativ förmåga och har känsla för hur man samarbetar på ett bra sätt.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning. Du har flera års erfarenhet av komplex transportplanering samt erfarenhet av personalansvar.
Erfarenhet inom transportbranschen är meriterande. Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du rapporterar till Logistics Manager och placeringsort för tjänsten är
Värnamo eller Mariestad. Tjänsten innebär en del resor då vi har verksamhet på flera orter i Sverige. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt.

Du är välkommen att registrera din ansökan via http://www.dssmith.com/sv/packaging/om-oss/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster/ senast den 17 juni.
Urval kommer ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare info kontakta:

Per Ljung Logistics Manager, telefon 0370 422 98

Victoria Ersson HR Director, telefon 0370 422 63
Mer info
Kontaktperson Victoria Ersson
Telefon 0370 422 63
Email Mejla Victoria Ersson
Område Mariestad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dssmith.com/
Sista ansökningsdag 17 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden.
Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär.