PackRight Centre Manager

PackRight Centre Manager

Bli beundrad
DS Smith är en internationell koncern som leder utvecklingen av smarta och miljövänliga förpackningar. Att kunden blir nöjd är det självklara målet. Vägen dit går oftast viavårt PackRight Centre, där erfarna designers optimerar alla parametrar.

Ofta får vi höra att vi gjort ett bra jobb. Ibland blir det också internationella priser och allmän beundran – vilket självklart höjer statusen på hela PackRight Centre.

Vill du leda & utveckla vårt PackRight Centre i Mariestad?

Har du det som krävs för att bli en bra chef?

Brinner du för design & innovation?

Svarar du ja på dessa frågor så tycker vi du ska fortsätta läsa och dessutom söka tjänsten.

Du som antar denna utmaning är en person som har förmågan att vända problem till utmaning. Att leda och utveckla team till världsklass är något du drömmer om att få göra.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper eftersom vi tror att med rätt kemi och balans i ett team så övervinner man allt.

Har du en teknisk bakgrund inom t ex produktutveckling eller grafisk utveckling/formgivning så är det en fördel. Har du erfarenhet från förpackningsbranschen är det självklart meriterande.

Att du hanterar både svenska och engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning. Även B körkort är ett krav. Du kommer att rapportera till undertecknad och placeringsort är Mariestad.

Är du nyfiken och vill prata mer kring tjänsten så ringer du Fredrik
Johansson, Design & Innovation Manager: 076-677 79 61. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt och vi tar gärna emot din ansökan omgående. Meddela i din ansökan när du kan börja. Sista ansökningsdag är 17 mars 2019.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Johansson
Telefon 076-677 79 61
Område Mariestad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Media, Kultur & Design, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr (30 dagar kvar)