Elektriker, DS Smith Mariestad

Elektriker, DS Smith Mariestad

Arbetsuppgifter
I rollen som elektriker har du det ansvaret för det elektriska underhållet på vår maskinpark och fastighet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att lösa akuta uppdrag samt säkerställa och förbättra tillförlitligheten i på våra maskiner genom förbättringsarbete och förebyggande underhåll. Visst installationsarbete ingår också.

Erfarenhet/kravprofil
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har jobbat som det inom producerande verksamhet. Det är en stor fördel om du även har god mekanisk förståelse. Vi har en hög grad av automatisering i vår maskinpark så det är en fördel om du har kunskap om felsökning/programmering via PLC.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du i ditt jobb kommer att tillhöra en serviceavdelning. Du har ett högt säkerhetstänk och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och drivande. Problemlösning kommer bli en del av din vardag så du har ett analytiskt, kreativt och kundorienterat förhållningssätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ingår i underhållsavdelningen, arbetet innebär viss skiftgång. Mer information om tjänsterna kan du få av Mats Jönsson 0501 678 72 eller Johan Eriksson 0501 678 01

Välkommen att registrera din ansökan
på: https://www.dssmith.com/packaging/about/careers/job-vacancies/

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte utan skicka din ansökan redan idag! Dock senast torsdagen den 31 januari 2019.
Mer info
Kontaktperson Mats Jönsson
Telefon 0501 678 72
Område Mariestad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar.