1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Mariestad

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en innesäljare till vår anläggning i Mariestad!
Som innesäljare arbetar du med att utveckla affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra kundansvariga säljare vad gäller orderläggning och leveransbevakning. Tjänsten innefattar även butiksarbete där du arbetar med att ge våra proffskunder bästa möjliga service. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceminded och intresserad av att sälja samt har erfarenhet från branschen. För att lyckas som Innesäljare bör du vara strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Som person är du självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera hela säljprocessen med hög energi, god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du har förmågan att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Mariestad.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Platschef Kim Bergström på tel. 0501-39 59 61.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 18 april eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Då vi är en majoritet av män på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-04-18
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se