Daloc AB söker ekonom till Töreboda

Daloc AB söker ekonom till Töreboda

Är du en erfaren ekonom eller nyutexaminerad ekonomstudent som söker efter nya utmaningar i din yrkeskarriär? Som ekonom på Daloc kommer du arbeta utifrån starka kärnvärden där framåtanda, trygghet och långsiktighet är en stor del av bolagets identitet. Känner du att dessa värden återspeglar just dig? Varmt välkommen med din ansökan till Daloc AB i Töreboda.

Om daloc
Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.

Om tjänsten
Som ekonom på Daloc får du arbeta med löpande redovisningsarbete samt kund- och leverantörsreskontra. På sikt finns det också utvecklingsmöjligheter att utöka arbetsuppgifterna inom området med exempelvis delaktighet i budgetprocesser, uppföljningar och bokslutsarbete. Primärt arbetar vi med system som Microsoft Nav och Centsoft. Idag arbetar fyra personer på Daloc AB:s ekonomiavdelning som även ansvarar för ekonomihantering till Dalocs utländska försäljningsbolag. Du kommer att rapportera till ekonomichef.

Om dig
För att lyckas med rollen som ekonom ser vi att du är positiv och serviceinriktad med förmåga att på ett strukturerat sätt planera ditt eget arbete. I arbetsgruppen strävar vi efter att tillsammans driva företaget mot nya höjder. Det är därför viktigt att vår nya kollega är en lagspelare och känner engagemang för att driva gruppens prestation mot företagets gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar både dig som är nyutexaminerad ekonomstudent eller dig med yrkeserfarenhet inom området att ansöka till tjänsten.

Formella kvalifikationer
  • Högskola eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetserfarenhet
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, på både svenska och engelska
  • God IT-vana och förmåga att lära sig nya ekonom/administrativa system
  • Tidigare arbetserfarenhet inom ekonomi eller motsvarande är meriterande
Om anställningen
  • Placeringsort: Töreboda
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående eller så snart som möjligt
  • Anställningsform: Tillsvidare
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lina Melltoft via 0722-546271 eller lina.melltoft@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.