Operatör till DS Smith i Mariestad

Operatör till DS Smith i Mariestad

Jobb i vårt "hjärta"

DS Smith är en helhetsleverantör av förpackningslösningar huvudsakligen av wellpapp. Vårt breda kunderbjudande innefattar säljande förpackningsdesign, displayer, utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith i Sverige omsätter ca 1,9 mdkr och är ca 600 anställda. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern som finns i 37 länder med ca 32 000 medarbetare.

Det är i fabriken det händer: Jättelika pappersrullar blir wellpapp - som blir spännande miljösmarta förpackningar. Här, i hjärtat av DS Smith på wellfabriken i Mariestad, söker vi maskinoperatör för tillsvidareanställning. Skift med goda möjligheter att få erfarenheter som räknas i framtiden.

Du kommer att arbeta tillsammans med en eller flera kollegor vid respektive maskin. Arbetet är självständigt och ditt huvudsakliga ansvar är att:
  • tillverka, kontrollera och leverera produkter
  • kontrollera och säkerställa att rätt kvalitet uppnås
  • ständigt sträva efter att uppnå uppsatta mål
Vi jobbar målmedvetet med säkerhet på arbetsplatsen och kräver självklart att du fyllt 18 år och ser gärna att du har en teknisk bakgrund från gymnasium eller ett tekniskt intresse.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper ditt sätt att vara och bemöta andra. I rollen fordras det en positiv inställning nya arbetsuppgifter samt både vilja och förmåga att praktiskt lösa problem. Vidare att du är en kvalitetsmedveten, noggrann person som strävar efter uppsatta mål.

Ett plus är om du tidigare arbetat inom industri, har truckkort och vana av att köra truck.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt

Känns det glädjande och intressant så skicka din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se. I denna process arbetar vi löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Maskinoperatör, teknik, förpackning, emballage, wellpapp, produktion, Mariestad, operatör, DS Smith, Adecco
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.