Internal Sales till Packaging Division DS Smith, Vikariat

Internal Sales till Packaging Division DS Smith, Vikariat

Om DS Smith:
Vi är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World.
Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.
DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.
Läs mer på https://www.dssmith.com/sv/packaging

I denna rekrytering samarbetar Ds Smith med Adecco AB.
Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan annonstiden löpt ut så dröj inte med din ansökan.

Internal Sales till DS Smith, Vikariat

Söker du efter ett omväxlande jobb? Vill du jobba med ett inspirerande team inom försäljning och kundsupport där du kan bidra med din positiva energi? Då har du möjlighet att söka ett vikariat som Interna Sales medarbetare hos oss. En av våra kollegor ska nämligen vara mammaledig.

Som kundsupport på DS Smith har du kunden i fokus. Vi ser till att du förstår vår affär och du har känslan för hur man sedan skapar värde för kunden. Du är den administrativa spindeln i nätet som proaktivt stöttar dina säljkollegor på fältet och får saker att hända på kontoret. Placeringsort är på vårt kontor i Mariestad och du rapporterar till Stina Svensson, Team Leader.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att rätt person för jobbet har lätt för att samarbeta, är strukturerad och har förmågan att fokusera på rätt saker, stort som smått. God kommunikationsförmåga i tal och skrift är också viktigt för att lyckas i rollen. Vidare tror vi att du har god känsla för service och en vilja att ta ansvar, samt att du är proaktiv i din natur och gärna med försäljning som fokus.
Här får strukturerad och stresstålig en ny innebörd och det är mycket viktigt att du besitter båda egenskaperna för att trivas hos oss och må bra.
Vi söker dig med några års erfarenhet av arbetslivet, gärna i liknande roll, och med vana av att arbeta i affärssystem. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt.

Kontaktuppgifter
I denna process kommer vi arbeta med tester och videointervjuer. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Linda Josefsson via linda.josefsson@adecco.se alt. 0736 84 77 07
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
DS Smith, Internal Sales, Kundtjänst, Kundsupport, Mariestad, Kundservice
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.