Försäljningschef till DS Smith Packaging Sweden AB, Göteborg / Mariestad

Försäljningschef till DS Smith Packaging Sweden AB, Göteborg / Mariestad

Försäljningschef / Sales Manager

Göteborg / Mariestad


DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med verksamhet i 37 länder med ca 32 000 medarbetare, ca 600 i Sverige. Vårt erbjudande består av att ta fram förpackningslösningar i wellpapp, både kundunika och av standardmått. Utöver detta tillhandahåller vi ett sortiment av kompletterande emballage, ex. utfyllnadsmaterial, stötskydd och förslutning, för att kunna ge kundanpassade lösningar efter behov.

Vårt arbetssätt har gett oss en ledande position på marknaden och ditt uppdrag blir att vara med och befästa och vidareutveckla vår position.

"Vi söker en stark ledare med ett tydligt kommersiellt driv och resultatfokus, som är van vid att arbeta strukturerat och som sätter framgångsrika rutiner. En initiativtagande, nätverkande, relationsorienterad person med ett positivt mindset och som har lätt för att lära och kan hålla många bollar i luften kommer klara rollen galant."

- Läs mer om vad Johan och Kristoffer har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/ds-smith

Om arbetet

Som Sales Manager ansvarar du för en försäljningsbudget och säljkår inom Förpackningsservice Region Göteborg / Mariestad. Du har personalansvar för 10-talet medarbetare bestående av säljare och säljsupport. Placeringsort för tjänsten är Göteborg eller Mariestad där dina medarbetare finns.

Tjänsten innebär ett tätt samarbete med säljkår, lager och inköp. Det är en roll med inflytande och möjlighet att påverka och utveckla både försäljning och vårt sätt att arbeta.

Sales Managern har ansvaret och befogenheten att driva försäljningen för regionen. Du ansvarar för att nå ambitiöst satta mål och för att lägga en strategi i linje med "DS Smith way of selling". Du har ett coachande ledarskap och du säkerställer att teamet arbetar enligt företagets beslutade riktlinjer och processer.

Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp där du bidrar och tar ansvar med ett perspektiv för hela affärsområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
  • Initiera, driva och fokusera på säljaktiviter och följer upp utfallet
  • Säkerställa rutiner för lönsamhet i försäljning, lagerhållning och produktion
  • Sätta, driva och följa upp KPI'er för att nå uppsatta resultat och rätt beteende
  • Upprätta kundavtal och vara delaktig i avtalsförhandlingar
  • Coacha team och medarbetare samt följa upp med kontinuerliga resultatsamtal
  • Bistå i arbetet med affärsplaner och budget
Vi erbjuder

Ett självständigt och varierande arbete i ett multinationellt, framgångsrikt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade kollegor.

Vi befinner oss i stark tillväxt i en relevant bransch inom miljö och hållbarhet. Hos oss får du arbeta kvalitativt med dina kunder och du får goda utvecklingsmöjligheter på kort och lång sikt i din roll och inom bolaget. Du erbjuds en bred och stimulerande roll, där du kommer att få lära dig mycket, en roll som aldrig blir monoton.

Din profil

Du har flera års erfarenhet inom försäljning med dokumenterat goda resultat, inkluderat personalansvar. Du har en akademisk examen inom ekonomi/marknadsföring/försäljning eller motsvarande erfarenhet i bagaget. Du har goda kunskaper i företagsekonomi och kommunicerar flytande på såväl svenska som engelska.

Du har förmågan att förstå, analysera och initiera åtgärder som bygger på ekonomiska insikter. Du har en positiv attityd samt viljan att hantera, utveckla och arbeta i en ambitiös organisation. Du är resultatdriven och har ett starkt försäljningsfokus.

Som chefär du prestigelös, trygg i dig själv. Du engagerar och entusiasmerar dina medarbetare samtidigt som du kan omsätta övergripande mål och värderingar till konkreta handlingar. Hållbarhet och långsiktighet är ledord i ditt ledarskap.

Kontakt och ansökan

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på 0706-578074 eller Kim Storm på 031-7045182

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

DS Smith är specialist på kundspecifika emballage med tonvikt på design och service nära kunden.
Vi utvecklar och tillverkar förpackningar, huvudsakligen i wellpapp, med avsikten att förbättra inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Det breda kunderbjudandet består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har en wellenhet med fabriker i Värnamo och Mariestad. Andra affärsenheter är Display och Förpackningsservice. DS Smith i Sverige har 600 anställda och omsätter ca 1,9 miljarder SEK. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med säte i London. Läs gärna mer om oss på: www.dssmith.com
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.