Calderys Nordic AB söker Servicetekniker till Mellansverige

Calderys Nordic AB söker Servicetekniker till Mellansverige

Vi söker en Servicetekniker till Mellansverige

Vi växer inom gjuteri segmentet på Calderys och behöver utöka med en ytterligare Servicetekniker. Arbetet innebär mycket resande inom Sverige men också Norden och vid enstaka tillfällen även andra delar av Europa. En stor del av arbetet utförs i sammanhängande montage installationer och bortavaro under flera dagar i följd är vanligt. Tjänsten utgår ifrån hemmet vilket gör dig oberoende av bostadsort. Du kommer att rapportera till HTS Foundry Technical Support Manager.

Som Servicetekniker kommer du att ansvara för kundprojekt som utförs ute hos våra gjuterikunder. Du är Calderys ansikte gentemot kund, du kommer att samarbeta nära med kunden, redogöra för projektets planer och utföra dagliga avstämningar. Du stöttar kunden vid frågor och ger teknisk support. Du kommer att leda ett team där ni gemensamt ser till att projektet utförs enligt uppsatta mål och tidsplaner. Du kommer att vara en del av detta team och även utföra operativt arbete. Vid mindre serviceprojekt kommer du att arbeta ensam & självständigt. Servicebil ingår i tjänsten.

Arbetet är varierande och självständigt där du förväntas ta stort eget ansvar. Då det även förekommer vissa administrativa uppgifter i rollen ser vi att du dessutom har en viss administrativ ådra.

I din roll som Servicetekniker kommer dina arbetsuppgifter exempelvis innebära:

Ansvara för att säkerheten alltid har högsta prioritet

Ansvara för och kvalitetssäkra våra installationer

Kommunicera med beställare samt på daglig basis skriva arbetsrapporter

Planera och leda arbetet för ditt arbetsteam

Kontinuerligt dokumentera och administrera arbetet

Utbildning/erfarenhet :

Du är lyhörd och har en förmåga att leda andra och ta ansvar för projektinstallation. Du har en teknisk grundutbildning på lägst gymnasienivå. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från gjuteri och industri. I tal och skrift behärskar du engelska och svenska. Som person är du strukturerad, affärsmässig, stresstålig och har ett bra driv. Övriga krav: B-körkort

Anställning: 6 månaders visstidsanställning tillämpas inledningsvis.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Calderys Nordic ABs HR Officer Anna Möller på email anna.moller@calderys.com eller telefonnummer 070-339 51 82. Då vi tillämpar löpande rekrytering ber vi dig att söka snarast.
Mer info
Kontaktperson Anna Möller
Telefon 0424998803
Email Mejla Anna Möller
Område Mariestad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Calderys, världsledande inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 19 fabriker till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden. Som ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika siter i 33 länder. Mer än 2300 anställda på Calderys omsätter 100 års eldfast expertis i arbete för att uppnå en positiv inverkan hos alla våra intressenter. Varje dag bygger de framtiden för vårt företag genom lagarbete, kundfokus och proaktiv inriktning. Vi är ett företag där prestation erkänns och lärandet främjas; en miljö där du kan växa och uppfylla din potential; en arbetsplats där varje dag är en ny dag och det är ALDRIG TRÅKIGT! För mer information om oss? Gå till www.calderys.com och www.imerys.com. Calderys är medlem i Imerys Group