Serviceinriktade växeltelefonister sökes till spännande uppdrag

Serviceinriktade växeltelefonister sökes till spännande uppdrag

Är du van vid att arbeta med telefon och service samt trivs i en administrativ roll? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om uppdraget
Uppdraget kommer att innebära mycket självständigt med kunder i telefon i växeln och i kontaktcentret. Tjänsten avser ett konsultuppdrag på en sysselsättningsgrad på 100%. Uppdraget kommer att starta 23 maj och pågå till 31 september med stor chans till förlängning. Placeringsort: Mariestad

Dina arbetsuppgifter
I din roll som växeltelefonists kommer du att vara ansikte utåt. Du kommer att arbeta serviceinriktad och snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt tycka om att arbeta med människor. Du kommer att arbeta i telefonväxel med att vidarebefordra samtal så att de når rätt person eller grupp.

För att trivas i rollen tror vi att du ärpositiv, serviceinriktad och kundorienterad. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt ett bra bemötande både mot kunder och kollegor där du inger förtroende. betydelsefullt är också att du kan arbeta självständigt, men samtidigt ha mycket god förmåga att samarbeta. En fördel tror vi du har om du stimuleras av att arbeta i ett högt tempo. För arbete på myndigheten ser vi också att du är noggrann, ansvarstagande och respekterar schemalagda tider.

Dina kvalifikationer
  • Avslutad gymnasieutbildning, eller likvärdigt, med godkända betyg
  • Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
  • Minst ett (1) års erfarenhet av service och bemötande via telefon.
  • Erfarenhet av att använda ärendehanteringssystem.
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Linnea Lindström
Telefon 0771-845300
Område Mariestad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (6 dagar kvar)