Rekonditionerare

Rekonditionerare

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Är du en självgående, positiv och driven person med erfarenhet från rekonditionering? Då kan det vara just dig vi söker! Nu söker Bilia i Mariestad efter en rekonditionerare. Vi erbjuder en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utvändig rekonditionering – tvätt, polering, vaxning, tvätt av motorrum
  • Invändig rekonditionering – tvätt av instrumentpanel, dörrsidor och övrig inredning, dammsugning och fönsterputs
  • Klädseltvätt
  • Lättare verkstadsjobb såsom hjulskifte kan förekomma
  • Testadministration - ansvara för att bilarna blir varudeklarerade och prisskyltade
  • Administration/fotografering för Bilias försäljning av begagnade bilar på internet
  • Avgöra reparationsbehov på inbytesbilar.
Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens och gärna dokumenterad erfarenhet från rekonditionering. B-körkort och datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du har en utpräglad känsla för kundens behov och önskemål.

Det ses som meriterande om du har en grundläggande fordonskännedom, men detta är inget krav.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid på Bilia i Mariestad. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emil Fröberg
Telefon 010-497 68 90
Område Mariestad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.