Grafiker till DS Smith

Grafiker till DS Smith

Om tjänsten

DS Smith är en internationell koncern som leder utvecklingen av kundunika och miljövänliga förpackningar av wellpapp för alla branscher. Att erbjuda kunden och slutkonsumenten den mest optimala förpackningslösningen med hållbarhet i fokus är det självklara målet. På våra PackRight Centre har vi konstruktörer och grafiker som tillsammans utvecklar dagens och morgondagens förpackningslösningar.

Som Grafiker hos DS Smith kommer du att jobba i team tillsammans med konstruktörer och med våra säljare. Uppdragen är väldigt varierande, med utgångspunkt i att utveckla befintliga och nya kunders förpackningslösningar. Till din hjälp har du hela vårt nätverk av designers i Sverige.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att produktionsanpassa grafik. Våra tryckmetoder är framförallt flexotryck men även offset- och digitaltryck förekommer.Du arbetar i Illustrator där du tar fram tryckinstruktioner och underlag till produktion. Vidare så deltar du i interna möten tillsammans med säljare, konstruktörer och produktion där ni tillsammans hittar rätt lösning att presentera för våra kunder.

Du kommer att rapportera till vår PackRight Centre Manager i Mariestad och placeringsort är Mariestad.

Om dig

Vi ser att du har erfarenhet av produktion med tryck och på så sätt förstår du de olika tryckmetoderna alternativt så har du en teoretisk utbildning inom Grafik och/eller förpackningar och erfarenhet av produktionsarbete. Vi tror att du som söker har goda kunskaper i Adobe Illustrator. Vi jobbar grafiskt i Mac datorer och administrativt i PC. Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser att du främjar ett gott samarbete samtidigt som du är självgående med ett engagemang och mål att skapa en produkt till våra kunder som uppfyller kraven och överträffar förväntningarna. Det ska vara naturligt för dig att presentera produkterna tillsammans med din säljare inför våra kunder, där du bygger ditt förtroende med kunskap. Du ska se det som utvecklande att få besöka kunderna.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Om DS Smith

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har en wellenhet med fabriker i Värnamo och Mariestad. Andra affärsenheter är Display samt Förpackningsservice. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med säte i London. DS Smith i Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK.

Läs mer på https://www.dssmith.com/sv/packaging.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Grek, johanna.grek@adecco.se eller 073-684 77 39. Vi arbetar löpande i rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Grafiker, tryck, förpackning, Mariestad, Illustrator, DS Smith AB, Adecco
Mer info
Område Mariestad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.