Hoppa till innehåll
Malungs församling logotyp

Fastighetsskötare

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Evelina Hanis
Email
Telefon
Malungs Församling söker en Fastighetsskötare

Malungs Församling äger och förvaltar två kyrkor och tre kapell, fem kyrkogårdar, ett församlingshem, expeditionsbyggnad, lägergård och ett flertal garage /förråd och personalbyggnader. Församlingens område är stort geografiskt vi kan där med erbjuda unika och omväxlande miljöer att arbeta i.
För att säkra framtiden behöver vi nu stärka upp vaktmästeriets arbetslag med kompetens inom fastighetsdelen. Vill du bidra med din kunskap och erfarenhet att vårda och utveckla vårt kulturarv?
Välkommen att söka till oss!

Vi söker dig som genom utbildning eller praktisk erfarenhet skaffat dig kunskap inom följande områden: Värme- och ventilationsanläggningar, el, byggnadsvård, fastighetsunderhåll, arbetsmiljöarbete och brandskydd samt reparationer.

Hos oss kommer du få ett varierat arbete med ett gäng härliga kollegor med gedigen erfarenhet och bred kompetens inom olika områden.
Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med församlingens olika fastigheter gällande drift, underhåll och viss administration. Tillsammans med närmaste chef får du bidra med åtgärdsförslag för fastigheterna samt arbeta med underhållsprojekt, värme – och ventilationsanläggningar, larm, el, energifrågor, brandskydd mm. Övrig tid ingår arbete i begravningsverksamhetens arbetslag med reparationer och underhåll av inventarier och maskiner, skötsel och anläggningsarbete på kyrkogårdarna samt medverkan vid gravsättningar och begravningar. Vidare ser vi att du är praktiskt lagd, har god initiativförmåga och ser vad som behöver göras. Vi använder oss av digitala system och kräver att du kan använda dig av digital utrustning samt har förmåga att arbeta i word
/ excel. Vi värdesätter din laganda och förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter inom givna ramar.

Arbetet ställer höga krav på service, kommunikation och möte med människor i livets olika skeden. Där av lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet i denna tjänst. Vi utgår ifrån att du delar Svenska kyrkans värderingar och är medlem i Svenska kyrkan.

Krav:
- B- körkort

- Datavana och kunna hantera digital utrusning och system.

- Uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift.

Meriterande:
- BE-körkort

Kvalifikationer via utbildning eller arbetslivserfarenhet:

- Fastighetsskötsel, underhållsarbeten,
byggnadsvård

- Drift och styrning av värme- och
ventilationsanläggningar.

- El - kompetens

- Projektledning

- Praktisk kunskap/erfarenhet svetsning och reparationer.

Villkor
Kollektivavtal finns. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstid 40 tim/v. Mån - Fre med viss tjänstgöring enstaka helger/ kvällar. Tillträde enligt ök.

Skicka din ansökan med personligt brev samt CV till:

malung.forsamling@svenskakyrkan.se

Malungs församling
Kyrkvägen 28
78230 Malung

Sista ansökningsdag 8/12 2023

Vid frågor kontakta:
Evelina Hanis, Kyrkogårdsföreståndare
0280-19820 evelina.hanis@svenskakyrkan.se

Mats Hulander, Kyrkoherde
070-9147214 mats.hulander@svenskakyrkan.se
Malungs församling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (1 dag kvar)