Hoppa till innehåll
Coop Mitt logotyp

Säsongspersonal till Coop Sälen

Ansök nu

Är du intresserad av säsongsarbete i vinter? Vi söker nu säsongspersonal till butik i Sälen.

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv och vill ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du med att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Du kommer ha varierande arbetsuppgifter på butikens alla avdelningar. Dina arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Försäljning, kassaarbete, varuplock och exponering
  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Arbetstiderna innefattar arbete på både dagtid, kvällar och helger. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln är det meriterande, men vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Butikschef Henrik Berglund på tfn: 010-741 20 71.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 15 oktober 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare