Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Färskvaruansvarig till Coop Sälen

Ansök nu

Coop Sälen söker en Butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som har stort intresse för mat, en positiv inställning, en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, är flexibel och klarar tempoväxling, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Du kommer att vara delaktig i butikens drift och ha varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock och kassaarbete.

I din roll som ansvarig för färskvaror har du även till uppgift att:

  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning
  • Arbeta aktivt för att minska matförstörelse och svinn samt se till att avdelningen har tydliga rutiner.
  • Ansvara för kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 25-35 timmar per vecka, som föregås av en provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära dagtid, kvällar och helger. Tidigare erfarenhet från färskvaror är ett krav och arbetat med kvalitetssäkring och egenkontroll är meriterande. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten , kontakta Butikschef Henrik Berglund på tfn: 010-41 20 71.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 15 oktober 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare