Hoppa till innehåll
Coop Mitt logotyp

Butikssäljare Coop Sälen

Coop Sälen söker en butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är glad och positiv och som brinner för service och försäljning. Du har lätt för att arbeta i team och kommer med förslag och idéer som effektiviserar verksamheten. Vi tror att du trivs i ett högt tempo och är van att hantera stressiga situationer.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter på butikens alla avdelningar. Tidigare erfarenhet från butiksarbete är meriterande, men vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Tjänsten innefattar arbetsuppgifter såsom:

  • Försäljning, kassaarbete, post, varuplock och exponering
  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 tim/vecka som föregås av en provanställning där det finns goda möjligheter till mer timmar. Arbetstiderna kommer variera och innebära dag, kväll och helgarbete. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsterna kontakta vår butikschef Henrik Berglund tfn 010-741 20 71.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast
den 16 april 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Coop Mitt är en konsumentförening som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare