Hoppa till innehåll
Bilkompaniet Dalarna AB logotyp

Personlig Servicetekniker Malung sökes

Ansök nu
Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilkompaniet växer och behöver fler engagerade medarbetare. Vi söker en servicetekniker till Bilkompaniets anläggning i Malung, Du kommer till en trevlig arbetsplats med bra arbetskamrater och en positiv teamkänsla.

Kundomsorg är av högsta prioritet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker utför du service och reparationer på våra märken. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. Som stöd har du avancerade felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher. Genom ditt engagerade förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig väl bemött.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande.
Dina personliga egenskaper
– Du är noggrann och kvalitetsmedveten – du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.
– Du har alltid ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor.
– Du har förmågan att prata med alla typer av kunder.
– Du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av att jobba i ett team.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid hos Bilkompaniet i Malung.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Jerker Karlsson Tel: 0280-44507, jerker.karlsson@bilkompaniet.se

Urvalsarbetet sker löpande. Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt

Ansökan tillsammans CV mailas till Jerker Karlsson, jerker.karlsson@bilkompaniet.se

Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand, Malung, Avesta, Hedemora, Sala, Fagersta och Gävle. Vi säljer service- och verkstadstjänster nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Mercedes, Kia, Nissan och Maxus.*
Vi är auktoriserade serviceverkstäder för Volvo, Nissan, Mercedes, Ford, Kia, Maxus, Dacia och Renault.* Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson Dalahästar i Nusnäs och Grillköket Frendo i Malung. Vårt fokus är alltid KUNDNÖJDHET i världsklass med hjälp av kompetenta och engagerade medarbetare.

*Auktorisationen varierar på de olika orterna

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare