Ansvarig samt säsongs personal till vår Skiduthyrning i Sälen

Ansvarig samt säsongs personal till vår Skiduthyrning i Sälen

Vi söker dig som har stor erfarenhet och kunskap av skiduthyrning, vallning samt slipning av alpin skidutrustning. Du ska kunna lära ut och inspirera, samt ansvara för säsongspersonalen i vår skiduthyrning.
I ditt ansvarsområde ingår självklart också att se till att utrustningen är i bra skick, samt delta i arbetet med slipning, vallning och att hyra ut utrustningen till våra gäster.
Förutom ansvarig för vår skiduthyrning söker vi även säsongspersonal för vintern 19/20.
Mer info
Telefon 0280-223 85
Email Mejla VASACENTER försäljning AB
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.vasacenter.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Då vår klippa och anläggnings-ansvarige sedan 12år nu väljer att gå vidare i annat arbete, söker vi dig som brinner för skidåkning, som älskar livet på fjället på vintern men även på sommaren.

I Transtrand/Sälen har vi sedan flera år en anläggning Vasacenter, bestående av ett Längdcenter där man kan hitta allt som behövs för att ta sig på skidor från Sälen till Mora eller bara en liten tur i skidspåren. Vi har också en stor Outlet och butik där lokalbefolkning och förbi-resande kan fynda såväl fashion- som sportkonfektion.

Vår B&B är välbesökt särskilt under
jul/nyår, sportloven och framförallt under Vasaloppsveckan då vår anläggning ligger nära Vasalopps-starten.

Vårt Flaggskepp har ändå genom åren varit vår riktigt stora skiduthyrningsanläggning, som i många år servat med utrustning både för alpin skidåkning och längdskidåkning. Vi kunnat bistå såväl skidentusiaster och barnfamiljer samt föreningar som ställer krav både på kvalité och pris. Vi är också stolta över att vara testcenter för Elan skidor.