SIMONSSONS RÖR SÖKER VVS-MONTÖRER

SIMONSSONS RÖR SÖKER VVS-MONTÖRER

Vi är tredje generationens VVS-företag med en lång historia och lokal förankring!

Belägna i natursköna Lima och med ett upptagningsområde som sträcker sig från Sälenfjällen i Dalarna till Branäs i Värmland servar vi kunder inom VVS. Allt från installation av värmepumpar, värmelösningar, rörläggning till badrumsrenoveringar och nybyggnationer. Våra kunder är både företag, industri och privatpersoner. Vi är även certifierade och diplomerade av Länsstyrelsen Dalarna att anlägga enskilda avlopp och utför service till reningsverk och ombesörjer vattenbrunnar.

Idag är vi elva personer i företaget och är i behov av förstärkning av ytterligare kompetens inom VVS och kylteknik. För oss är det viktigt med god service och korta ledtider där vår vision är att hålla det vi lovat och göra ett kvalitativt jobb. Vi hjälper gärna våra kunder med konsultation och råd för att ge dem ett så bra slutresultatet som möjligt.

Vi söker nu dig som vill arbeta i en kreativ och omväxlande miljö med stor frihet. Har du utbildning inom VVS eller har erfarenhet av branschen är det bra men inte ett krav. Vi tittar mycket på dina personliga egenskaper och möjligheten att växa in i rollen med upplärning på plats. Det är meriterande om du har heta arbeten, säker vatten, hiss och lift utbildning och/eller kylteknikutbildning. B-körkort är ett krav, dessutom är det bra om du kan kommunicera på svenska.

Du som söker till oss behöver ha en positiv inställning och vara lösningsorienterad. För dig är det utvecklande att vara i en utmanande och snabbfotad bransch där du själv får vara med och påverka och ta ansvar. Du kan på ett självständigt sätt agera efter sunt förnuft och med en hög känsla för god service.

Finns du i krokarna, har planer på att flytta till Dalarna eller Värmland och vill ha ett fritt arbete med stort eget inflytande? Då är du välkommen att söka till oss!

Tillträde enligt överenskommelse

Lön enligt kollektivavtal genom Byggnads.

Vi håller jourverksamhet dygnet runt, året runt där du kommer ha beredskap ungefär var 6:e vecka
Mer info
Kontaktperson Evelyn Hult
Telefon 0702578212
Email Mejla Evelyn Hult
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.simonssonsror.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)