Reservdels och lageransvarig

Reservdels och lageransvarig

Dina arbetsuppgifter

Vid anläggningen i Lima ligger det fysiska reservdelslagret för Sverige. Ofta innebär det att kunden ringer och har ett akut behov av reservdelar som måste lösas. Du (ofta tillsammans med kunden) hittar rätt reservdel utifrån papperskataloger eller digitalt som du sedan embalerar och ordnar frakt för.
Det mer löpande arbetet innebär att du ser till att vi har ett lager av rätt reservdelar och med rätt nivå. Din roll innebär att du kommer att ha tät kontakt med vårt huvudlager i Österrike. När reservdelarna kommer från Österrike till oss så avembalerar du dessa och lägger dem fysiskt på sin plats i vårt lager. I och med att huvudlagret ligger i Österrike så sker kommunikationen på engelska.

Din profil

Vi tror att du som söker har en stor social kompetens och ett stort teknikintresse och att du dessutom gillar att jobba lösningsfokuserat. För oss är det viktigt att du är service minded och har ett stort eget driv.
Ordning och reda är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Du klarar av att arbeta strukturerat även när arbetsbelastningen under säsong blir högre (november - april).

Krav för denna tjänst är B-kort och att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.
Meriterande är om du har truck och traverskort och någon sorts fordonsteknisk kompetens.

Ta chansen att kombinera ett mycket intressant och häftigt jobb med inriktning mot pistmaskiner. Upplev närheten till fjället samtidigt som du arbetar hos en av Europas ledande företag inom pist- och spårmaskiner.

Uppdraget är med start omgående. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvariga Patrik Eriksson. patrik.eriksson@clwork.se

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 21 april 2019.
Mer info
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Prinoth AB är ett expanderande företag som utför service och för- säljning av pist- och spårmaskiner med Sverigekontor i Limedsforsen/Sälen.
I maj 2016 tog tillverkaren Prinoth med huvudsäte i Italien över verksamheten i Sverige.

Bli en viktig del av vårat team! Till anläggningen i Limedsforsen söker vi en reservdels och lageransvarig. Den viktiga länken mellan oss, kunden och teknikern.