Mekaniker

Mekaniker

Dina arbetsuppgifter

Har du en passion för teknik och fordon, och drivs av att jobba med kvalitét? Sporras du av att arbeta med duktiga och trevliga kollegor? Då kan du vara den mekaniker vi söker!
Som mekaniker hos oss består ditt arbete av service, underhåll, felsökning och reparationer av våra kunders maskiner. Detta sker på plats i våra lokaler i Lima, men också till stor del ute på plats hos våra kunder som är lokaliserade mellansverige. I tjänsten ingår därför tjänsteresor och övernattningar på annan ort.

Din profil

Vi ser att du som söker har fordonsteknisk utbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom fordon eller erfarenhet av mekaniskt arbete. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du som person är driven, självgående och strukturerad. Du har en förmåga att arbeta kvalitétsmedvetet, även under tidspress. Då tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter ser vi att du flexibel och trivs i en roll där du får utmana dig själv. Du är utåtriktad och trivs att jobba tillsammans i team där du bidrar till att skapa en god stämning. Att ge god service är en självklarhet för dig. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Uppdraget är heltid med start omgående. Du kommer att bli anställd av Prinoth. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvariga Patrik Eriksson, patrik.eriksson@clwork.se.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 27 december 2019. För ytterligare information om Prinoth och organisationen besök gärna https://www.prinoth.com/se/
Mer info
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prinoth är det internationella företaget som tillverkar, säljer och underhåller pist- och spårmaskiner. Företaget har ett omfattande utbud av pistmaskiner och bandfordon med tillverkning i länder så som Italien och Kanada med huvudsäte i norra Italien. Prinoth står för kvalitet och kostnadseffektivitet, nyutveckling och är normsättande inom produktutveckling och optimerade lösningar.

Vill du bli en del av Prinoths´s organisation i Sverige? Då kan du vara personen vi söker! Du kommer att bli anställd av Prinoth.