Mekaniker med inriktning pistmaskiner

Mekaniker med inriktning pistmaskiner

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att på ett effektivt sätt utföra service, reparation och underhåll av pistmaskiner. Arbetet sker i våra lokaler i Lima men också hos våra kunder som bland annat finns i Dalarna, Härjedalen och Jämtland. Det ingår tjänsteresor och övernattningar på annan ort.

Din profil

Vi söker dig som är flexibel och noggrann. Som person är du positiv, samarbetsvillig och tycker om att ta ansvar. Du är en problemlösare som alltid strävar efter god kvalitet.

Du har lätt för att kommunicera med andra och har B-körkort. Tidigare erfarenhet av mekanik, underhållsarbete eller hydraulik är meriterande men inget krav. Övriga behörigheter så som ellära, truck och travers är också meriterande.

Ta chansen att kombinera ett mycket intressant och häftigt jobb som mekaniker med inriktning mot pistmaskiner och närheten till fjället och arbeta hos en av Europas ledande företag inom pist- och spårmaskiner Prinoth.

Uppdraget är med start omgående. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvariga Malin Göthberg, tel 0733-512 719 eller Patrik Eriksson tel. 0733-512749.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 30 september 2018.
Mer info
Kontaktperson Malin Göthberg
Telefon 0733512719
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prinoth är ett internationellt företag som tillverkar, säljer och underhåller pist- och spårmaskiner. Prinoth har ett omfattande utbud av pistmaskiner och bandfordon med tillverkning i länder så som Italien och Kanada med huvudsäte i norra Italien. Prinoth står för kvalitet och kostnadseffektivitet, tänker framåt och är normsättande inom produktutveckling och optimerade lösningar. Vill du bli en del av vår organisation i Sverige? Då kan du vara personen vi söker! För ytterligare information om företaget och organisationen besök gärna https://www.prinoth.com/se/