Mark- och Anläggningsarbetare

Mark- och Anläggningsarbetare

Vill du vara delaktig i att bygga och utveckla Dalarna? Vi har flera spännande projekt på gång i bla nytt hotell i Sälenområdet!

Om tjänsten
Som mark- och anläggningsarbetare på Peab anläggning AB arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. arbetsuppgifter består i huvudsak av rörläggning, finplanering, schakt- och fyllningsarbeten.Kravprofil
Du har utbildning inom mark och anläggning eller likvärdig erfarenhet. B körkort och tillgång till bil är ett krav då våra projekt kan vara utspridda inom hela Dalarna.

Kompetenser och personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi erbjuder


I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mari Palm, HR Partner, 072-533 78 04,
Mikael Rantanen, bitr arbetschef, 073-337 50 91,
Mer info
Kontaktperson Mari Palm, HR Partner
Telefon 072-533 78 04
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.