Fabriksarbetare

Fabriksarbetare

Om företaget

Lima Tvätten är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Dalarna som kan göra din verksamhet inom hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och roligare. I mer än 50 år har Lima Tvätten arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov - från liten till stor, från standard till special. "Ingenting är omöjligt" gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det! Idag är vi ca 15 anställda som levererar till mer än 100 kunder inom i stort sett hela Dalarna. Från Idre/Grövelsjön i norr och ner till Falun/Borlänge/Ludvika. De stora turistanläggningarna i Sälenfjällen och Siljanområdet finns förstås med på listan.

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara vardagshjälten som ser till att produktionen kan hållas i gång när det behövs som mest? Då är detta tjänsten för dig!
I jobbet är du en flexibel lagspelare som är van att ta dig an arbetsuppgifter med energi. Du kommer att ansvara över din station och med jämna mellanrum rotera mellan olika stationer. Arbetstiderna är mestadels dagtid mån-fre men även en del kvällar kan förekomma.

Din profil

Som person är du driven, arbetsvillig, strukturerad och har en hög arbetsmoral. Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen samt har en god fysik, vilket krävs då arbetet består av tunga lyft. Med rätt person finns det god chans till förlängning.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Moa Björk via moa.bjork@clwork.se eller på telenr. 070-8215326
Mer info
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se