Yrkesarbetare inom mark och anläggning sökes omgående till jobb i Dalarna!

Yrkesarbetare inom mark och anläggning sökes omgående till jobb i Dalarna!

Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Helpman. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos vår kund i Dalarna. Anställningen är visstidsanställning och arbetstid förlagd till dagtid måndag-fredag. Helpman står för boende och traktamente.

Du som söker jobb ska ha erfarenhet utav
  • rörläggning
  • VA-rör
  • dränering
  • schakt
  • stensättning
  • plattläggning
  • kantsten
  • diverse mark och anläggnings jobb
Körkort är ett krav.
Vi ser gärna att du är i god fysisk form då jobbet kan vara krävande periodvis, du respekterar arbetstiderna och arbetet, behärskar svenska eller engelska språket. Du bör trivas med att arbeta i team och du känner ansvar för din del av arbetet.

Du ansöker till tjänsten via länken nedan.

Välkommen in med din ansökan!

Helpman AB är idag en av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens men du kan även få möjligheten att testa på något nytt och på så sätt få utvecklas och bredda din kompetensnivå. Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.
Mer info
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.