Helpman söker erfarna anläggare till vår kund i Dalarna

Helpman söker erfarna anläggare till vår kund i Dalarna

Jobbar du som anläggare och har en bred erfarenhet inom mark och anläggning? Sugen på att byta arbetsmiljö?

Då har vi jobben för dig!

Helpman Entreprenad har fått flera uppdrag på olika orter i Dalarna och söker därför ett flertal nya markarbetare/anläggare. Är du redo för en ny start?

Anställningen är visstidsanställning och arbetstiden förlagd till dagtid måndag-fredag. Helpman står för boende och traktamente.

Vi söker dig som idag arbetar som anläggare och vill fortsätta med det. Som person är du självgående och ansvarstagande, samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Eftersom det är dålig förbindelse med kollektivtrafik till arbetsplatserna, är det starkt meriterande om du har B-körkort. Det är meriterande om du har yrkesbevis samt har utbildningar inom yrket.

Skicka ansökan via länken nedan eller registrera dig på www.helpman.se

Frågor? Ring oss - 0858430364, 0858430366.

Vänta inte med din ansökan!

Helpman AB
är ett av Sveriges första bemanningsföretag inom byggindustrin och startade sin verksamhet redan år 2000. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI & har kollektivavtal med Byggnads.
Mer info
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.