Stängselmontör till Heda Skandinavien AB

Stängselmontör till Heda Skandinavien AB

Trivs du med fysiskt arbete och att arbeta utomhus? Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta med händerna? Passar detta in på dig sök tjänsten som Stängselmontör hos vår kund Heda Skandinavien AB redan idag!

Om tjänsten
Som Stängselmontör kommer du att arbeta med att montera stängsel runt den kommande flygplatsen i Sälen. Ni arbetar alltid i par och du kommer att ingå i en montagegrupp där du svarar till Hedas montageledare. Du utgår från Sälen.

Om dig
Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta utomhus. Erfarenhet av montage av stängsel är inte ett krav. Du har gärna en bakgrund som snickare, montör, ställningsbyggare, mekaniker eller liknade. Viktigt är att du vill och har lätt att lära samt har en känsla för att bidra till gruppen. För att trivas hos oss vår kund tror vi att du som söker är arbetsam, ansvarstagande, lösningsorienterad och har kämparglöd. Du är villig att hugga i även när det är tuffa förhållanden, arbetet fortskrider i regn och ruskväder.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Stängselmontör är ett konsultuppdrag med start inom några veckor. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden och är uthyrd till vår kund Heda.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ulrika Struve via 023- 70 55 96 eller ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Stängselmontör, montör, Sälen, Heda, Adecco,
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.