Butikssäljare med avdelnings- och beställningsansvar Coop Sälen

Butikssäljare med avdelnings- och beställningsansvar Coop Sälen

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget att vara avdelnings- och beställningsansvarig hos oss. Du har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga, är ansvarstagande och stresstålig och älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av allt från att skapa merförsäljning, varuplock, kampanjer, prisvård, men även kassaarbete och övrigt förekommande arbete på butiken ingår. Du ansvarar för att kunden alltid möts av en avdelning i absoluta toppklass.

Tillsammans med dina medarbetare skapar ni en levande avdelning med det bästa kundmötet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare branscherfarenhet är meriterande för tjänsten men butikschef tillsammans med övrig personal kommer att hjälpa till att utveckla och lära upp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 32 tim/vecka där kvälls- och helgarbete ingår, tjänsten föregås av en provanställning med tillträde omgående.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta vår butikschef Henrik Berglund tfn: 010-741 20 71.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 21 augusti 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag via coopmitt.se
Mer info
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.