Kundrådgivare

Kundrådgivare

Om företaget

Vår kund söker nu en medarbetare till deras kundrådgivning/innesälj. Hos kunden får du chansen att utmanas i en spännande bransch och ha daglig kontakt med marknaden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen har du till huvuduppgift att via telefon och andra digitala kontaktvägar, rådgiva, marknadsföra, supporta och sälja företagets produkter och tjänster mot befintlig kundbas samt utöva kundvård i enlighet med uppsatta mål vid kundens kontor i Malung.

Du kommer att ingå i ett härligt kundrådgivarteam på ca 12 personer.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du brinner för, och är helhjärtat engagerad i att hjälpa och guida våra kunder med allt som rör vår affär och våra tjänster.
Du gillar att kommunicera via telefon och har en god administrativ förmåga. Vidare tror vi att du är engagerad, serviceminded och driven för att hitta lösningar för kunden och att du hela tiden har kundens bästa i fokus.
Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Tjänsten är heltid och sträcker sig från nu till september. Viss telefonjour förekommer.

Du kommer att bli anställd av Clockwork och jobba hos vår kund. Du har stor chans till fast anställning hos kunden efter avslutat uppdrag.

Tillträde är omgående så skynda dig in med din ansökan i form av CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Malung-Sälen
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se