Hoppa till innehåll
Moelven Wood AB logotyp

Kundansvarig säljare

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tycker du om att göra affärer, bygga och utveckla långsiktiga relationer och inte minst jobba tillsammans med andra för att överträffa ambitiösa målsättningar?
 
Då hoppas vi att du är nyfiken på rollen som kundansvarig säljare hos oss med fokus på vårt Industri segment. Där finns kunder som i sin verksamhet använder Moelven Woods träbaserade produkter, idag framför allt inom fordons-, snickeri-, emballage- och möbelindustri.

Arbetsuppgifter
Du jobbar med att hitta nya affärsmöjligheter samt vidareutveckling av våra befintliga affärer samt med att etablera nya kundrelationer. Du ansvarar för hela säljprocessen och har eget resultat och budget. Produkterna som du kommer att sälja är träbaserade produkter som finns inom Moelven Woods produktportfölj och främst skrivmaterial.

Kvalifikationer
Du har gedigen erfarenhet av försäljning och värdeskapande kundrelationer i vår eller en närliggande bransch. Du är trygg i att jobba mot uppsatta mål och varje dag planera ditt arbete för att nå dessa på bästa sätt. 

Personliga egenskaper
Som person är du en lyhörd, kommunikativ och affärsmässig lagspelare. Du motiveras av att i mötet med kunden nyfiket hitta nya affärsmöjligheter. Du har en god förmåga att koordinera och gillar ordning och reda, där offerter, kalkyler och beräkningar mm görs med god kvalitet. Samtidigt trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du styr mycket av din vardag själv. Du trivs också i en resultatdriven och målinriktad miljö där vi delar erfarenhet och kunskap med varandra, för att utveckla vår verksamhet.
 
Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Ett självständigt och flexibelt arbete i en intressant bransch med stor efterfrågan på våra produkter. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet, och för rätt person väntar en spännande och utvecklande roll hos oss i ett engagerat och glatt team.
 
Fast lön efter överenskommelse. Vi erbjuder anpassad utbildning för tjänsten.
 
Resor och övernattningar är vanligt förekommande i tjänsten, och B-körkort är därför ett krav.
 
Vid frågor om jobbet och hur det är att arbeta i Moelven, kontakta Jerry Oldén, försäljningschef för Industri, tfn 010-1225074.
 
Låter detta intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och berätta varför just du är den vi söker. Senast den 31 okt 2024 vill vi ha den ansökan och vi följer upp inkomna ansökningar löpande. Välkommen till oss på Moelven!
Moelven Wood AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 2 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.

Mer information om Moelven.