Hoppa till innehåll
K-Fastkoncernen logotyp

Controller

Sista ansökningsdag
07 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
”Vill du arbeta i ett nytänkande och långsiktigt bolag med härlig entreprenörsanda? På köpet får du omtänksamma och fantastiska kollegor! 

Vi söker nu en Controller som kommer jobba med ekonomi inom vår Bygg- respektive Prefabverksamhet i vår Region Väst.”

Som Controller hos oss har du en operativ roll med en stor bredd av ekonomiuppgifter som stödjer K-Prefabs Region Väst och K-Fastigheters Bygg Region Väst chefer (framförallt Regionchef, Projektledare och Fabrikschef)

Arbetsuppgifter i stort:

  • Analysera och rapportera regionens- respektive projektens resultat.
  • Bidra i bokslutsarbetet
  • Stödja regionens chefer och projektledare med ekonomisk analys
  • Samordna budget och prognosarbetet

Arbetet bedrivs både enskilt och tillsammans med dina kollegor inom ekonomiavdelningen med att utveckla verksamheten och våra stödsystem.

Du rapporterar till Ekonomichefen för Prefab/Bygg.

Tjänsten är placerad vid våra kontor i Skåne (Malmö eller Hässleholm) men omfattar ett par resor i månader till Region Väst, varvid körkort och tillgång till bil är nödvändig för tjänsten.

Vem söker vi?

Du har ekonomisk utbildning och minst 5 års erfarenhet som controller och/eller redovisningsekonom. Kunskap inom entreprenadbranschen är meriterande samt erfarenhet att arbeta verksamhetsnära värderas högt.

Som person är du analytisk, van att lyfta blicken, tar initiativ och gillar att samarbeta med andra utanför ekonomiavdelningen.

Vi erbjuder

En spännande roll med varierande uppgifter och goda möjligheter att påverka din egen utveckling. Detta i en koncern där vi bland annat projekterar våra egenutvecklade fastigheter från bygglov och arkitektur till grundläggning, byggteknik och stomme hela vägen klart för inflyttning och förvaltning.

Vi har en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där stor frihet under ansvar och korta beslutsvägar skapar förutsättning för snabb utveckling. Våra värderingar Långsiktig, Omtänksam och Nytänkande utgör en stabil grund för vår kultur med engagerade kollegor.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 7 oktober 2024.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Johan Kronvall (Ekonomichef Prefab/Bygg), telefon 070-584 19 94.

Varmt välkommen med din ansökan!

K-Fastkoncernen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. Idag är vi ca 600 anställda i koncernen.