Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Miljö- och certifieringskonsult till Solenco

Sista ansökningsdag
23 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom BREEAM eller LEED och söker en dynamisk roll där du får leda hållbarhetsprojekt och bidra till en grönare framtid? Kanske är du certifierad Assessor eller AP, eller har arbetat med rådgivning/stöd/granskning inom BREEAM projekt? På Solenco söker vi nu en Miljö- och Certifieringskonsult för att driva miljöcertifieringar i både nya och befintliga byggnader. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Solenco.

Om företaget

Hos Solenco står hållbarhet i centrum. Vi är ett konsultbolag som specialiserar oss på att leverera långsiktigt flexibla och lönsamma lösningar för våra kunder. Vi arbetar med allt från miljö- och hållbarhetscertifieringar till fastighetsautomation, mediaövervakning, driftoptimering och energieffektivisering. Vi ser till helheten i varje projekt, vilket gör att vi kan optimera alla delar för att nå det bästa resultatet. Hos oss får du arbeta i ett team med seniora konsulter och en kultur som präglas av tydliga värderingar, medarbetarengagemang och ett starkt kundfokus.

Som anställd på Solenco erbjuder vi dig bland annat ett innovativt arbetsklimat med högt i tak, där nya idéer och initiativ uppmuntras och en platt organisation med kort väg till ledningen, vilket gör det enkelt att påverka och bidra till företagets utveckling. Du erbjuds stor frihet under ansvar och möjlighet till kontinuerlig utveckling genom intern och extern vidareutbildning och kurser.

Arbetsuppgifter

Som Miljö- och Certifieringskonsult på Solenco kommer du att ha en nyckelroll i våra hållbarhetsprojekt, med ansvar för att driva, rådge och stötta i certifieringsprocesser, inom BREEAM samt andra certifeiringssystem inom miljö och hållbarhet. Du kommer att arbeta med parallella projekt och vara en central kontaktpunkt för våra kunder. Du ansvarar för certifieringsprojekten från start till mål, alltid med stöd av minst en kollega för att säkerställa kvalitet, med fokus på både nyproduktion och befintliga byggnader (BREEAM New Construction och BREEAM In-Use). Rollen innebär självständigt arbete med certifieringar och uppföljning av projektets framdrift, inklusive uppföljning av mål och budget. Du arbetar löpande med rådgivning och utbildning till våra kunder inom miljö och hållbarhet. Det kan även förekomma enklare beräkningar inom LCA (livscykelanalys) och LCC (livscykelkostnad). Du skriver och sammanställer rapporter baserade på certifieringsarbetet.

* Ansvar och genomförande av certifieringsprocesser, inom BREEAM
* Projektledning: uppföljning, framdrift och fakturering
* Rådgivning och utbildning till kunder
* Skriva och sammanställa rapporter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial och akademisk utbildning inom miljö eller motsvarande
* Kunskap och flerårig erfarenhet av certifieringssystem som BREEAM, BREAAM in-use och/eller LEED
* Erfarenhet av att arbeta i projektform
* Förståelse för bredden inom miljöområdet och kunna hantera en mängd olika miljöaspekter.
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Du innehar B-körkort

Vi söker dig som har ett starkt driv och en vilja att utvecklas. Hos Solenco är alla engagerade och motiverade att göra ett bra jobb och att hela tiden utvecklas - vi tror att du delar den inställningen!

Du har en stark kommunikationsförmåga och kan med säkerhet presentera och sälja in våra tjänster och lösningar till kunder, samtidigt som du skapar långvariga relationer baserade på tillit och kundnöjdhet. Du trivs med att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar för att driva projekt framåt. Att bidra till uppsatta mål och följa upp fakturering och framsteg varje månad är en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar metodiskt och strukturerat, vilket hjälper dig att hantera flera parallella projekt och hålla ordning på alla delar av certifieringsprocesserna. I våra projekt jobbar vi mycket tillsammans, stöttar varandra och täcker upp där det behövs för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga resultat. Du deltar gärna i diskussioner kring olika lösningar där du både kan komma med förslag och är öppen för internt kunskapsutbyte.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Individuell lönesättning

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.